VATTENTRÄNING

image

image

image

image

image

image
Idag så packades hela gänget in i bilen och vi tog oss till Lossen där det tack vare dammen är mycket lägre vatten nu än vanligtvis. Tänkte därför passa på att vattentraska och simma hundarna i finvädret.
Upplägget blev:
5 min rastning och uppvärmning
5 min vattentrask
20 min simning
5 min nedvarvning
stretch

B blev märkbart seg mot slutet då farten i simningen efter leksaken inte var densamma och Isa simmade inte lika långt ut mot slutet så även hon blev trött. Men troligtvis blev de mest bara stumma i musklerna då det var full rulle sedan uppe på land. Imorgon far vi förmodligen upp till fjälls en vecka på kalvmärkning och då kommer Isa stanna hemma medan B och Lita får följa med. B får ju vara med och driva in renar så för honom kommer träningen att hålla igång. Någon annan särskild fysträning blir det inte under kalvmärkningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s