VÅRAT FRAMTIDA TÄVLINGSSET!

page
Idag har jag suttit och jobbat ett tag men tog mig en välbehövlig paus från siffrorna och filade klart på hur våra nya tävlingsselar ska se ut. Jag har beställt ett gäng helsvarta selar från Dogmania av Zero DC Faster. Jag ska sedan köpa ett samefärgat bomullsband från en tygaffär i stan och sy på det själv uppepå det polyesterband som redan sitter på selarna. Fram på bröstet på selarna kommer jag att sy fast ett tygmärke av sameflaggan.
Till det så måste ju matchningsnörden ha halsband i samma utförande. Jag har då helt enkelt beställt helsvarta fodrade halsband i en halvstrypsmodell från Björkis. På den ska jag sy på samma sorts bomullsband och beroende på hur hållbar det bomullsbandet är så kanske vi även kommer använda selarna och halsbanden även till den vanliga träningen när vi vill vara lite snyggare.

Detta tror jag kommer att bli superfint tillsammans med den dyra och svarta skönhet jag planerar att köpa i början av december 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s