TIPS OM EN KORT MEN INSPIRERANDE DOKUMENTÄR!

Den handlar om den unga Christine i Norge som levt med ett grovt amfetaminmissbruk i flera år. När hon kommer på ett behandlingshem där de olika ungdomarna får hjälpa till med skötsel och träning av ett stort antal draghundar så vänder hennes liv och hon kan se annat i sitt liv än bara droger. Ungdomarnas resa slutar med att hemmet varje år anmäler 6 st till att starta det långa Femundlöpet. Dessa ungdomar som alltså för bara månader sedan satt och sköt i sig droger står då på samma startlinje som draghundskändisarna Monsen och Ekran! Se och inspireras!

http://www.svtplay.se/video/3048884/christines-nya-liv/christines-nya-liv-avsnitt-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s