MÅNDAGENS TJEJTRÄNING

image

image

image
I måndags körde jag Isa och Lita i 2spann medan B var hemma och vilade eftersom han hade sprungit över 2 mil i söndags med husse som körde cross på fjället. Jag och tjejerna åkte med bilen till Grytan där jag tänkt att lägga ett längre pass i kort galopp/trav för att bygga muskler och strunta lite i farten.
Flickorna tänkte dock annorlunda och tryckte plattan i mattan under de hela 4,5km vi körde(kortade ner eftersom de sprang på som dårar). Jag hade lite dåliga bromsplattor på cykeln och vågade därför inte bromsa ner dem som jag kanske borde gjort.
När jag kom hem sedan bytte jag dock bromsplattor så nästa pass är det jag som bestämmer farten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s