BLIR DET NÅT SM PÅ OSS?

image

Idag var jag till doktorn igen(andra gången nu under 6 veckor) då jag fortfarande inte är bra i halsen… Domen blev att ta det ännu lugnare och vänta ut det. Minst sagt inte vad jag hade lust att höra och jag börjar känna att det blir svårt att komma i samma form som förra hösten då jag var en jävel på att cykla och kom 4 på BarmarksSM.
Men vi får se, blir det bra under kommande 2 veckorna så kör vi på mot vårat mål men gör det inte det ja då får jag se till att låna ut B till någon som vill ha med honom i 2- eller 4spann på SM för han kommer fortsätta sin hårda träning för barmarkssäsongen. 

Idag fick de iaf träning där jag lugnt kunde promenera med dem. 25min dw var för B och Isa medan Lita släpade på min brorsa hela vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s