SENASTE TRÄNINGEN

wpid-wp-1435320834415.jpeg

Denna vecka har varit lugn, jag jobbade mycket i helgen som var samt var på Storsjöyran och hundutställning hela lördagen så jag var tvungen att sova ikapp lite för att bli mänsklig. Jag går ju med ett virus i kroppen också så jag får ännu inte ta ut mig själv för mycket i träningen.
I alla fall blev det simning på flocken igår och det blir det även imorgon då luftfuktigheten är så himla hög för tillfället.
Till helgen peppar vi för agilitytävlingar på hemmaklubben och det blir stjärnorna på bilden i inlägget som skall visa vad de går för. Jag jobbar även som funkis båda dagarna så det kommer bli fullt upp, riktigt kul!
Nästa vecka på tisdag kommer överaskningen 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s