STORSJÖHOPPET DAG 1

image

image
Jag och B tävlar ju bara hopppklass då jag är rädd att han ska riskera att göra sig illa i agilityklassen med alla balanshinder. Han har grymt självförtroende och efter handlingskursen vi, eller snarare jag gick, i vintras så har det hänt mycket. Han är lättare att styra och jag vet verkligen våra starka och svaga sidor. Förut har vi tävlat och åkt runt med lite tur och otur i loppen. Nu känns det som att det är jag som styr och när det blir fel, ja då är det för att jag missade att visa eller inte talade om tillärckligt tidigt. Är riktigt peppad på att fortsätta utvecklas nu när jag äntligen lärt mig läsa honom ordentligt!
I hoppklassen så gick det iaf så bra att det med 0 fel och en bra tid slutade med en 3e plats och pinne för oss! Nu behöver vi bara en pinne till för att få flytta upp till hoppklass 2!

image

image

image
Efter agilitytävlingarna så var det riktigt varmt ute i luften och jag bestämde mig att ta en omväg runt Rödön hem. Vi stannade till vid Fålatjärnen, en grund liten tjärn som håller behagliga 17 grader. Där fick flickorna 2×8 minuters simning och sedan avslutade jag genom att kasta en flytleksak till B i 2×8 minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s