STORSJÖHOPPET DAG 2

image
Dag 2 på årets upplaga av Storsjöhoppet gick inte så lysande för oss! B gjorde ett grymt fint lopp, full fart och ett underbart fint utfört slalom. Dock han jag inte riktigt visa sista tunneln för honom i rätt tid och det belv en vägran. Bortsett från det så var det samma suveräna känsla som gårdagens lopp som gav 3e plats och pinne. Det som hände efter avslutat lopp var dock riktigt dåligt. B nöp sin boll i belönings/koppellådan och rusade in på planen och gjorde några ärevarv. Så det blev inte bara 5 fel genom en vägran utan domaren diskade oss då detta absolut inte är tillåtet. Bra för mig att veta dock att B inte fixar att låta bli sina ärevarv och i fortsättningen kommer jag endast att lägga hans belöning i lådan om jag har en medhjälpare som håller i bollen genom ett koppel eller likanande.
Här är en bild från prisutdelningen, Lita tycker det suger att inte publiken får några priser…

image
Det var till skillnad från gårdagen rätt kyligt så jag selade på flocken och for till Grytan för lite dragträning. B fick bara vara med i 3km då han tävlat samma dag medan flickorna sprang ytterligare 7km. Så 10 km blev det på flocken och de var grymt nöjda när de fick sin mat och efter det såg vi dem inte på resten av kvällen.

image
Vilket var rätt skönt då jag bjudit över en vän på lite god mat och tv-spel! Här är det en het cheviche på räkor till förrätt 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s