VÅRAN HÖST – FRÅN PLAN A TILL PLAN Ö

Nu är det snart full barmarkssäsong och här sitter jag, fortfarande med detta eländiga virus i kroppen som blommar upp i halsen vid minsta fysiska ansträngning. Det betyder att jag fattat en del beslut den senaste veckan.
Vi kommer inte åka på Barmarks-SM i Skåne, vi kommer inte tävla en enda dragtävling faktiskt.Jag känner mig inte tillräckligt motiverad att lägga en stor del pengar på att åka ner till Skåne och tävla när jag själv inte kunnat träna ens hälften så mycket som ifjol. Det är hemskt kul att bara tävla och åka iväg med sin hund men inte när det faktiskt kostar så mycket som det faktiskt gör.
Jag tröstar mig med att dessa pengar kommer sparas undan till vintersäsongen och då kommer vi att åka på alla tävlingar vi kan när jag inte jobbar!
Denna vintersäsong hoppas jag även slippa få noskvalster och luftrörsinflammationer på hundarna!

Hundarna kommer dock få tränas som vanligt, lite mer styrka än fart då vi inte ska tävla på allvar utan vi bygger på med siktet på att vara i form till mitten på Januari.P1020449
Bild från vintern 2015 när jag tävlade i 2spann med workingkelpiesarna B och Scot i Nornäs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s