TREHJULINGSPROJEKT

image
Lillen ligger och funderar på vad som är så spännande med denna stora sak som ockuperar våran hall?!

I måndags så fick jag hem mitt senaste köp! För 200pix fick jag en trejhuling i brukligt skick! Den väger ca 20kg och behöver nya bromsbelägg och fräschare däck annars är den körbar. Jag håller just nu på att skruva isär den för att byta däck och slangar bak samt skrapa av färgen och slipa den. Vi ska såklart måla om den till svart och min pappa ska även svetsa på en stark fotbroms med plattor mot bakdäcken för att jag ska kunna köra rätt så många hundar med den.
Detta kommer bli spännande och den kommer förmodligen att bo i Brändåsen hos mina färäldrar där jag ännu inte har något körfordon förutom en gammal cykel som inte går att trampa med. Med denna kommer jag att kunna låna med hundar från Fia även under barmarksperioden och köra utan att slå ihjäl mig på cykel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s