ÄNTLIGEN RÄTT VÄDER

image
Ja som rubriken låter; äntligen bra väder för dragträning! Imorse efter en natt på jobbet så for jag direkt ut med B och Isa för att hinna köra dem 4km innan vi skulle vara hemma och sova hela dagen då jag ska jobba till natten igen. De brassade på bra i regnet och B såg ut att må riktigt gott av det! De får vila imorgon fredag för att sedan gå två dagar i rad i helgen. Jag hade hoppats att mina nya Zero DC-selar från Dogmania skulle komma denna vecka men fick nyss reda på att leveransen från tillverkaren blivit ännu mer försenad och kommer inte förrän v.41. Riktigt trist men den som väntar på något gott! 😉

image
Något som däremot kom på 2 dagar från beställning var vårat paket med hundmat från VetZoo! Hundarna och jag blir riktigt bortskämda nu med bra mat ända fram till dörren. När jag vaknade vid 17 på eftermiddagen så stod det där utanför lägenhetsdörren och väntade på oss. En stor fördel med VetZoo är att de levererar paketet ända fram till din dörr även om du bor i lägenhet, idag när det regnat hela dagen så hade jag inte kunnat sova om jag varit tvungen att vänta på paketet för att hinna rädda det undan regnet.  Så en stor tumme upp för att helt enkelt slippa stressen det ibland innebär att handla hundmat!

imageLita befinner sig fortfarande hos Fia där hon för första gången i sitt femåriga liv fått jaga älg med Johan. Samt varit barnvakt till valpen Aldur som fått en liten reva bredvid ett öga så han var tvungen att bo inne under lite observation. Lita kommer stanna över helgen och jag får förhoppningsvis hem henne lite till veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s