UNDERBAR HÖSTDAG

image

image

image

image

image

image
På förmiddagen var det vid kl10 endast 6 grader varmt så då selade jag på Isa, B och Taiga och åkte till Gunnarsvägen(en bommad grusväg). Där värmde vi först upp med promenad i skogen i 10min och sedan körde vi 5,5km med vattenstopp halvvägs. De körde i galopp hela vägen och jag är grymt nöjda med dem, vi kommer köra samma sträcka även imorgon tänkte jag men i ännu långsammare tempo. Efteråt blev det ännu en promenad off-road för att sträcka ut och springa loss mjölksyra och rasta sig innan vi packade oss hemåt för att äta frukost.

image

image
Efter frukost och några timmars vila för hundarna så tog jag och mamma med valpen, B och Taiga ut i blåbärsskogen för att reka lite inflr våran planerade blåbärstur imorgon. Det såg väldigt lovande ut och jag lyckades även plocka 2 liter när vi ändå var där. Beldin fick träna på att vara lös och komma på inkallning; gick superfint och han är riktigt mysig att ha med sig 🙂

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s