MIN FÖRSTA FÖRELÄSNING

image
I våras blev jag tillfrågad av Åre BK att hålla 2 föreläsningar; en på hösten om barmark och en på vintern om nordisk- och slädhundsstil. Imorgon smäller det och jag ska tillsammans med min visningshund Isa hålla låda i 2 timmar 🙂

image
Jag blev även ombedd att ta med mig olika sorters selar och linor och när jag grävt fram en liten del av det jag hade insåg jag att jag är fruktansvärt nördig kring draghundsutrustning. Köper gärna allt nytt för att prova mig fram och testa på olika hundar och bilda mig en egen uppfattning och vad som passar vem och hur rörelsemönster påverkas av selar som sitter bra kontra selar som sitter dåligt.
De selar jag inte har som skall införskaffas under hösten är; ManMats nya wheeldog-sele samt en RH-sele från Dragråttan.

image
Lilla Pluppen försökte inte ens bita i selarna när jag lade dem provocerande nära honom 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s