TIDIG MORGON

image

imageImorse efter jobbet skyndade jag mig hem och slängde in hundarna i bilen för att åka mot Spikbodarnas motionsspår och köra 2spann på cykel 2,5km innan jag for hem för frukost och sedan sömn hela dagen innan ännu en natts jobb. Lita var grymt taggad men Isa hade nog helst legat kvar hemma. Inte särskilt pepp på att springa fort och hade linan slackande hela tiden. Kände igenom henne och hon markerade ingenstans utan det var nog bara en utav hennes dagar. Ibland är hon bara inte sugen och då är det bara att avbryta, hon är som lurig den där Isa 🙂

imageNär jag vaknade på sena eftermiddagen så väntade det paket på oss i trapphuset! Vi hade fått hem ännu en laddning med hundmat från bästa VetZoo! Det känns helt underbart att ha ett samarbete med dem och vi känner oss riktigt väl omhändertagna. Vinterns tävlingssäsong känns som om den kommer bli underbart rolig och bra för hundarna iom att vi har turen att ha uppbackning av VetZoo när det kommer till foder, kosttillskott och utrustning. Du vet väl att du får det levererat ända hem till dörren oavsett vart i Sverige du bor!? Bra va 🙂

imageLita tyckte vi kunde kalasa på VoH-korvarna direkt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s