STÄRKANDE PROMENAD

image

image

imageIdag efter att jag sovit mina 7 timmar efter nattens jobb så tog jag med mina 3 älskade jyckar och for upp till skidstadion för lite skogspromenad och frisk luft. Vi gick inte långt utan jag ville mest bara få i mig lite frisk luft och umgås själv med hundarna innan jag skulle iväg på ännu en natts jobb. Det är något som är så viktigt för mig, att få gå helt själv med hundarna och ta fina kort, ge dem godis för fina inkallningar och se hur nöjda de är för att få komma ut och bara traska runt i skogen. Det är något jag ser fram emot dagen då vi flyttar från lägenhet och till hus. Att kunna gå rakt av tomten in i skogen och mysa på med hundarna och få tanka energi 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s