TIPS PÅ TILLSKOTT

fw
Jag kan tipsa om en kampanj just nu på FitnessButiken där de säljer rent Maltodextrin för bra priser! Jag klickade just hem en stor burk på 3kg för bara 169kr men de har även mindre förpackning på 1kg 🙂wpid-dsc_0790.jpgIsa och B står likt ”riktiga” draghundar och äter uppe på kojtaken i hundgården efter ett lyckat träningspass framför ATVn. wpid-dsc_0178.jpgSåhär ser efter-träningssoppan ut! Hundarna tycker det är mums!
Jag vet själv sedan jag tävlade i boxning att mina muskler och kondition återhämtades snabbare om jag såg till att få i mig något lättsmält med snabba kolhydrater efter träningen. Såg jag till att få i mig något kunde jag utan problem träna hårt även dagen efter en match eller sparringpass.
Just 30min är där gränsen går när man bör ha fått i sig själv eller hundarna i det här fallet. Man vill komma åt något som fyller på energidepåer (glylogen) och för att uppnå en så maximal antikatabol effekt som möjligt. Just rent maltodextrin är snabba kolhydrater som tas upp lätt av kroppen och det skjuter heller inte iväg blodsockret såsom druvsocker eller liknande gör. Jag blandar ut detta med ljummet vatten och lite färskfoder. Jag ger hundarna en matsked per 10kg/kroppsvikt 🙂

2 reaktioner på ”TIPS PÅ TILLSKOTT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s