VÄRLDENS BÄSTA HUNDSÄNG

image

image

image

Vi måste bara berätta om en sak som gjort livet för matte(mig) här hemma hemskt mycket lättare! En hundbädd från Dog Gone Smart Ninja! Du hittar den på suveräna Vetzoo.se !  Vi valde en i storlek Large för att den med god  marginal ska passa alla våra hundar och även få plats i buren vi använder när vi är på tävling! Den har 90 dagars bitgaranti och det är något som märks tycker jag! Vi har ju lilla valpen Beldin nu och som bekant så tuggar ju valpar mer än gärna på allt som får plats i deras små vassa munnar. Denna bädden gav han upp med direkt!
Jag har tidigare vaknat på nätterna av ”ritsch”-ljud och tagit honom på bar gärning med en filt i småbitar eller en  hundbädd totalt demolerad. Nu kan jag lugnt sova hela nätterna och inte vara rädd för att han ätit upp den och fått i sig massa saker som måste opereras ut.
Den är även lätt att hålla ren iom att den inte drar åt sig hår eller väta. En gång så kom det en liten valpspya på den men med en fuktig trasa och lite rengöringsmedel var det riktigt lätt att få den ren o fräsch igen! Superbädden verkligen! 🙌
Gå in och köp den du med på Vetzoo.se och jag lovar att du kommer bli lika nöjd som vi i Team Spaajhte 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s