RALLYHELG I SOLLEFTEÅ

image
Vi kom fram i god tid till klasserna på eftermiddagen och hann även förbi hotellet för att hämta nycklar och fixa allt sådant i lugn och ro. Det var jag och bästa tävlingsvännen Kerstin med sina tre hundar(Heelern Iso, Kelpien Mirre och den lilla bordercolliegrabben Till) som planerat in denna helg i rally för att avsluta tävlingssäsongen 2015 med att få uppflytt på alla våra hundar till en ny klass tills nästa år.
Här på bilden ovan har jag just satt mig med mitt mellanmål(viktigt att äta när man tävlar!) och lusläser banorna.

imageFör mig och Lita gick första dagen helt galant! Hon behövde bara 2 kvalificerade rundor till för att få titeln RLD A och uppflytt till högsta klassen, Mästarklassen! Det fixade hon under lördagens två lopp så vi packade in oss på hotellet efter prisutdelningen med lite snacks och Prosecco för att fira! Kerstin hade inget flyt med någon av hundarna under hela helgen så de får ge sig på detta till nästa säsong 🙂

image
Här har jag parkerat ändan på soffan för att dricka Prosecco och granska domarens kommentarer från tävlingen. Alltid ett skönt sätt att få ett avslut tycker jag och för att förstå olika domares sätt att döma. Myskelpien Mirre låg tätt intill och vilade huvudet i mitt knä.

image
Jag och Lita med solen i ögonen! Här var Lita väldigt trött och jag är verkligen supernöjd med hennes insats i helgen. Totalt jämn hela tiden och varken något nosande eller ens en blick på något annat än mig och mina handvisningar. SuperLita!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s