NY SAMARBETSPARTNER – FUNÄSFJÄLLEN

543

Destination Funäsfjällen är Skandinaviens största skidområde!

Japp, Ni läste rätt! Efter att Funäsfjällen delat en bild jag tog under en hundspannstur på ett av deras populära högfjällsspår och den bilden blev både rejält gillad och delad på Facebook så har vi nu teamat upp i ett samarbete.
Min uppgift är att få fler utövare av draghundssporten att uppleva dessa magiska och snösäkra fjäll som dessutom välkomnar hundar i alla sina längdspår som tillsammans bildar ett spårnätverk på 300km!

wpid-dsc_0489.jpg

Den omtalade bilden!

Jag känner mig stolt att vara en del av deras marknadsföring och jag är säker på att träningen denna vintersäsong kommer att hålla ruggigt bra kvalitet när vi har en av Sveriges snösäkraste destinationer som samarbetspartners!

wpid-dsc_0535.jpg

Ett träningspass på högfjället mellan Ramundberget och Tänndalen i strålande mars-sol!

 

3 reaktioner på ”NY SAMARBETSPARTNER – FUNÄSFJÄLLEN

  1. AC skriver:

    På SM blir det nog bara ett spann, blir enklast så. Dessutom tror jag att jag kommer vara enda B-spann och kommer då att få köra i C-gruppen. Ja det verkar vara väldigt problematiskt för vissa när man vill starta två gånger, konstigt nog är det aldrig ett problem i barmarksstilen, där är det ju inte ovanligt att en person startar både två och tre gånger på samma dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s