VILODAG

image

Idag har vi inte gjort många knop. Jag har försökt småsova lite eftersom jag ska jobba natten och har sovit dåligt de senaste nätterna. Hundarna hade ju ända planerad vilodag så de passade även de på att bara sova och äta.
Jag tog med Isa och B på en liten rastningsrunda och lät då Lita och Beldin vara kvar hemma för att Beldin ska få sin ensamträning. När vi kom hem igen så hade vi fått månadens käk från VetZoo och lilla Beldin hade skött sig utmärkt enligt grannarna 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s