PREMIÄR MED SLÄDEN!

image

image

image

image

Idag kunde jag inte vänta längre! Nu tog jag fram våran ombyggda jukkas-spark, jagade fart på min far och så for vi upp i verkstaden. Där kapade jag till biten skotermatta och mätte ut var jag ville ha den och så svetsade min käre far till 2 armar så att den nu går att fälla upp och ner samt att den hålls på bra plats mellan medarna.
Vi åkte några kilometer i bilen till Gunnarsvägen, den är bommad och snöar på fort. Jag körde B och Fias Pamir i led, också hade jag Lita och Taiga i led. Taiga har kommit in en till trotsperiod där hon tuggar lite på sin granne så imorgon kommer hon få gå bredvid B för att han förhoppningsvis säger åt henne på skarpen 🙂
Det blev bara 5km körda då jag ville känna på hur föret och hundarna kändes men eftersom det gick så bra kommer vi kanske imorgon köra lite längre och stanna och ta en liten vila på ca 10 minuter. Det beräknas komma väldigt mycket snö på måndag så då hoppas vi på att kunna ta oss en rejäl tur där vi stannar och gör upp lite eld och äter lunch ute 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s