FREDAGSPASSET

image
Första gänget; Tricky i led och B med Lita bak.

image
Andra gänget, Pil i led och även här B med Lita bak.

image

image
Efter passet är det dags för syreväxling, stretch och några deciliter vatten med maltodextrin.

Igår for jag direkt till Fia och Fjällandet efter att jag vaknat upp ur min 4timmars-sömn efter nattjobbet. Där väntade hundbajsplockning och 2 körningar. Jag körde B och Lita 2 varv så att de fick lite intervallträning. Första rundan på nästan 5km gjordes tillsammans med den vita Tricky, det gick runt 15km/h och hundarna tryckte på jättebra. Hela rundan utan paus.
När vi kom tillbaka så knäppte jag lös B och Lita så att de fick springa loss lite och rasta sig om det behövdes. Under tiden vattnade jag Tricky och gjorde Pil redo för att följa med på¨andra turen.

Även den blev nästan 5km och hade samma fart. Pil hade ännu mer tryck än Tricky och hundarna jobbade på hårt och bra även i backarna. B och Lita syntes lite stumma mot slutet men de vart pigga och glada när de fick springa loss lite mer när vi kommit hem igen.
De fick sin maltodextrinblandning och en liten promenad på gärdet och sen var de nöjda att få lägga sig i bilen med täcken på.

I helgen är jag hemma i fjällen och jobbar, det är renslakt och styckning av renkött på schemat. Hundarna vilar då det blir en kommande hård vecka med förhoppningsvis mycket träning hos Fia 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s