FULL FART

image
En glad kelpiepojke med 11km i benen.

image
Accio med sin mamma Tione.

image

image
Järngänget, Pil i led, Tricky och B bak.

I onsdags så stod träning på schemat och denna gång i dagsljus!! 😀
Det blev 3 vändor. Först Pamir och B 3km med backträning, sedan Pil, Tricky och B med 7km lågintensiv träning och sist en tur på 5km med mor och dotter; Tione och Accio.
Första gången jag startar själv med de intensiva bröderna Pil och Tricky och jag kommer nog tänka annorlunda där i fortsättningen. Jag satte först Pil och B medan jag gjorde iordning Tricky. Det var inte populärt hos B som fick stå och bli ryckt i halsbandet av Pil i många minuter. Han var såpass grinig när jag skulle sätta in Tricky bredvid, att B, som i vanliga fall är världens snällaste, gav sig på Tricky. Han var riktigt pissed off iom att Pil stökat på som han gjort så jag släppte helt enkelt lös B och lät han springa före den första kilometern.
Sedan kallade jag in honom och satte in honom bredvid Tricky som jag tänkte redan från början. Som tur var hade han lugnat ner sig och det var inte en enda sur min. Jag vill ju verkligen inte att han ska lära sig att det är OK att slåss i affekt i spannet. Pojkarna jobbade på hårt och var grymt nöjda och trötta efter passet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s