FÖRLÄNGT SPONSORAVTAL

img_20151020_142841.jpg
Jag fick ett glädjande mail häromdagen!
Nämligen att jag och mina hundar fått erbjudande om att förlänga vårt samarbete med VetZoo.se. Det kommer vi såklart att göra då det har bidragit såpass mycket till att jag kunnat investera foderpengar i annat nyttigt för oss, som till exempel en tävlingssläde och annan utrustning till draget.
Mitt inlägg om att arbeta med sponsorer blev väldigt uppskattat ev er läsare och jag fick fler frågor om hur just jag gjorde mer ingående när jag tog kontakt. Jag skall skriva ett kompletterande inlägg kring det så fort jag har fler minuter över.
Är det något mer kring att skaffa, samt arbeta tillsammans med sponsorer ni undrar över som jag ska passa på att ta upp?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s