SISTA PASSET I FJÄLLEN

P1020636
Här är vi vid paustallen där vi vänder vid 4km. Gänget var inte alls sugna på att stå still så det blev bara en snabb tasskontroll och något foto innan det bar iväg igen. P1020625
B fick gå i led med Tricky idag eftersom spåren bitvis hade drivit igen. B känner ju till våra spår så väl och är en god hjälp till Tricky vid vägvalen.P1020655
P1020665
Här är vi återigen på gärdet nedanför gården på hemvägen och hundarna var pigga och fina idag.P1020679
Har köpt på mig ett gäng av denna omtalade sportpasta jag tänkte pröva på hundarna som jobbar hårdast. Idag fick B och Tricky provsmaka och B tyckte det var så gott så gott!

Idag blev bilderna inte alls bra, ljuset ute är så skumt nu så det blir knappt hundarna fastnar på bild alls. Vi körde återigen samma sträcka på 8km och idag var hundarna riktigt taggade! Att stanna och stå still var inte alls lika uppskattat längre utan de villa bara vidare så det blev bara en snabb koll av trampdynorna och sedan släppte jag på dem igen.
Ikväll åker vi mot Östersund igen och Tricky och Accio får åka hem till Fia i Fjällandet. Det har varit några nyttiga dagar för både Accio och Tricky som inte har bott borta utan Fia förut. De har skött sig jättefint så det var inte sista gången de fick följa med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s