MIN FÖRSTA TÄVLINGSSLÄDE

page
Kom igår!
Jag har längtat som en tok efter denna släde ända sedan jag lovade mig själv att när jag fick ett fast jobb så skulle jag spara allt jag kunde för att kunna köpa mig en Danler Hornet XC med både tävlingsmedar och träningsmedar samt ett aluminiumankare för tävling. I januari förra året så landade jag mitt första fasta jobb och då började sparandet. Jag skippade till o med Draghunds-SM förra året för att kunna spara.
Jag har redan hunnit dona lite med den; satt på en tygpatch i form av en sameflagga såklart och börjat göra linor till den. En ankarlina är klar så under helgen ska jag göra en släplina och startlina innan vi tar premiärturen!

Jag kommer att låna med mig Fias hundsläp med tillhörande hundar i helgen för att kunna träna dem på nya spår samt ha en liten generalrepetition inför 4spannets start på SM. Har hittat ett lagom kuperat spår på 10km på ett spår som inte lockar så många turister så där tänkte jag köra ett gäng fartträningar i helgen för att se hur pass hundarna klarar att hålla gasen. Skall låna med Fias gopro för att kunna filma och lägga upp här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s