VI LEVER

P1020995P1020958P1020963
Vi är äntligen hemma i fjällen efter 2 tävlingshelger. Jag har inte orkat sitta vid datorn utan passat på att umgås med min familj istället. Jag skall skriva ett varsitt inlägg om PM och SM och hur det gick för Team Spaajhte på tävlingsbanorna!
I fredags så fick hundarna gå 4spann/3spann på en fikatur då det var så fint vårvinterväder hos oss. Beldin växer på sig och gör riktigt bra ifrån sig i selen. Nu har vi börjat köra honom i led för att se om han verkar kunna bli en kommandoledare en vacker dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s