BESTÄLLNING HOS VÅR SPONSOR

Idag lade jag en order hos vår sponsor, VetZoo.se! Där finns allt du kan tänkas behöva till ditt aktiva hundliv och för att göra det ännu enklare så levererar de ända fram till din dörr vart än du bor i Sverige 🙂
Jag ger färskfoder, VoH till mina hundar, dock får de även lite torrt för att underlätta vid resor, vattning och liknande. Jag väljer då att ge dem av Magnussons Work, det har hög smältbarhet och ett bra innehåll av fett/protein för att inte skilja allt för mycket från färskfodret. Till detta beställde jag även glukosamin och nyponpulver av märket Svenska Djurapoteket. Alla mina hundar får nypon och B som har HD-fel får extra med glukosamin för att förebygga att han utvecklar artros.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s