UPPDATERING

P1030013
Mitt lilla fyrspann för tillfället.
dsc_0322
Vy över Oviksfjällen, vi kommer att ha ca 2mil till närmsta fjällparkering där man direkt kommer upp på fjället.
Tänk vilken dröm att kunna ta en fjälltur med spannet direkt efter jobbet en helt vanlig dag.

Ursäkta för det dåliga uppdaterandet här på hemsidan!
Det är mycket som händer just nu, vi har köpt hus bland annat! Ett litet torp vid foten av Oviksfjällen där träningmöjligheterna är bra nog mycket bättre än på kyrkgatan inne i centrala Östersund.
Jag kommer kanske att få ett nytt jobb oxå, ett jobb som skulle innebära hög lön och arbete nära vårt nya hem. Om jag skulle få detta jobbet så kommer det att bli ännu fler förändringar; fler hundar bland annat!
Jag borde få veta något om detta jobb nästa vecka, håll tummarna för mig!

Just nu kör vi lite solskensturer på skaren när vi inte renoverar för fullt, annars vilar hundarna mycket och jag spenderar min tid på jobbet eller i huset med hammaren i högsta hugg. Jag har ingen kamera på min mobil heller just nu så det blir ett inlägg med foton på vår lilla gård så fort jag får möjlighet!

Det kommer att vara väldigt lugnt här på bloggen några veckor till, renoveringen och allt ikring kommer att komma i första hand. Jag hoppas ni har förståelse för detta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s