LÅNGPROMENAD

P1030679
Idag tog jag ut flocken på en 2-timmars lång promenad i det fina vädret. Vi tog bilen till mitt favoritområde ”Grytans militärområde” och gick en av våra dragträningsvägar. Man möter aldrig någon, på sin höjd en travhäst men de brukar hålla sig till tidig morgon eller sen kväll när det är såhär varma dagar. Jag har hundarna lösa ja, Lita som kan få för sig att jaga, älghund som hon är, fick gå större delen i koppel men de andra två kan kommandot ”gå på vägen” och då gör de det 🙂P1030684
Här tränar vi löshundslydnad! De går vanligtvis 5om framför mig på vägen. Då och då ber jag dem stanna, för att sedan ge dem deras lägg-dig-hur-du-vill-kommando. B kan det sedan länge men det är fint för unge Beldin att ha en läromästare att ta efter. Som ni ser var det inga problem för Beldin heller, det enda som händer om han inte lägger sig är att han kommer springande istället.P1030686
Vid ett gammalt stenbrott kan man hitta ett mysigt litet badställe för hundarna.P1030681Avslutar med ett litet gruppfoto ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s