GRATTIS BELDIN

2
Mitt ”lilla” gryn blir hela 1 år idag! Då vi var ute vid vårt hus och donade lite i eftermiddags passade vi på att ta ett fint stå-kort på tonåringen.

Beldin är en mycket älskad medlem i vår flock och jag är säker på att det var meningen att han skulle hamna hos mig.
Jag minns ifjol när jag först var privat chaufför till I-Tiger när han skulle norrut o fria, han åkte i framsätet i min lilla Impreza och vi hann prata om mycket innan han var framme i Fjällandet där Tirith väntade. Jag skjutsade även ner honom igen efter lyckat frieri
Sedan när det var valpning så var jag barnmorskans assistent och fick bland annat ta Beldin o hans mamma på en vild biltur i samma impreza när Beldin bara var någon timme gammal. Hans lillasyster Taiba föddes på dörrmattan på djursjukhuset och de resterande guldklimparna föddes hemma i mitt sovrum medan jag var barnvakt till Fias kids som somnade på min vardagsrumsmatta.
En kull jag aldrig kommer glömma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s