MOT DRÖMMEN OCH VIDARE

Det händer väldigt mycket i mitt liv nu, och allt är självvalt för att kunna komma närmare min dröm och mitt önskeliv.
P1020905
En träningstur i Fjällandet med a-laget 2015-2016.

Vi har som några av er vet köpt hus nu i vår, ett litet torp precis vid foten till Oviksfjällen i Jämtland. Där är tanken att jag ska kunna träna spann direkt från gården samt få en tidig säsongsstart på snö då vi kommer ha nära till den första snön som brukar komma innan jul, både på veckor och helger då vi fortfarande kommer att spendera helgerna i Funäsfjällen. Jag kommer kunna träna hundarna mer och förhoppningen är att kunna konkurrera med de allra bästa kommande vintersäsong, det yttersta målet är trots allt att få representera Sverige vid internationella mästerskap.
image
Vårt fina lilla torp.

Jag har även sökt nytt jobb, då jag har känt att jag vill jobba närmare vårt nya hem samt få bättre lön. Det sistnämnda är nog en av de viktigaste faktorerna när det kommer till denna livsstil med draghundar och tävlingar. Det blir inte bra för någon om man inte kan finansiera de ordentligt med bland annat bensin till tävlingar, boenden, hundmat, träningsutrustning, bil/släp och inköp av hundar.
Jag har blivit erbjuden ett jobb på 100% tillsvidaretjänst som socionom på Bergs Kommun, med en lön jag innan aldrig vågat hoppats på, jag trodde de skämtade när jag fick beskedet! Jag trivdes direkt med ”mina nya” kollegor och ville inte gå när fikat och mitt studiebesök var slut, det är ett bra betyg 🙂
img_20160209_134138.jpg
Detta är känslan och framgången jag vill uppnå med mina hundar. Här hade jag genomfört ett så underbart lopp, allt klaffade och vi gjorde det som ett team till 100%. Det var lycka från start till mål och när det även visade sig vara dagens snabbaste tid så kändes det obeskrivligt härligt!

Detta är dock inte allt, det kommer att komma ännu fler överraskningar längre fram mot slutet av sommaren.
Jag tänker hålla lite på det ett tag men så fort allt är klart så kommer ni att märka det 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s