FAVORTITTRÄNING

image

image

image

image

Jag går intro på mitt nya jobb som socialsekreterare på dagarna nu men har för vana att sluta lite tidigare då det ändå inte går in så mycket på hårddisken i detta tempo 🙂 Det känns fortfarande väldigt bra och jag ser framemot att komma igång på riktigt i Augusti.
Nu den 10e juni drog nämligen hundarnas träning igång igen efter 2 månaders vila/lugna aktiviteter. Nu startar vi upp med mycket uthållighet och statisk styrka för agilitysäsongen innan vi går över på den rena dragträningen i augusti/september.
Igår for jag alltså hem tidigt, satte in maten i ugnen och sedan tog jag med B och Beldin på en 5km skogslöp-runda. Vi sprang ett spår som går mestadels på myr så både jag och hundarna fick smutsa ner oss rejält. Hundarna påverkas inte alls lika mycket av värmen när vi springer på blötmyrar då de kyls ner eftersom. Jag personligen älskar denna träningsform då mina höfter inte klarar av att springa på asfalt/grus. Att dessutom springa på rejäl blötmyr är både bra för balansen, pilatesmuskler och explosiviteten. Så snart vi får tillfälle kommer vi att börja knata uppför slalombackar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s