EN DAG PÅ STRANDEN

image

image

image

Igår fyllde jag 26 och d0 både jag och min vän Tove var lediga sp åkte vi ut till vårt favoritställe ”viken” där vi solade och hundarna sprang omkring o badade ibland. Jag upptäckte även att min bil inte startade igår så idag blir det till att försöka få en diagnos på fanskapet.
I helgen jobbar jag natt hela helgen så då blir det ingen hundträning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s