UNDERBARA HÖST


Igår var vi i huset hela dagen och renoverade. Efter kl19 så tog jag med 3 av hundarna och tränade. Träningen nu blir mycket travpass som bygger bra och jämna muskler. Hundarna kan även träna ofta, 2pass, 1vila, 2pass, 1vila osv. Nu är vi lugnt uppe i 5km, vi kör inte så långt ännu då jag vill bygga ett stabilt draghuvud på Beldin och även vara försiktig med belastningen just nu då han har en period då han växer lite och förändras i både kropp och huvud. Ikväll blir det ännu ett till pass och vi får förhoppningsvis sällskap av Caroline(team copperglow).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s