TOVA

wpid-dsc_0455.jpg

Jag som driver denna blogg är en glad tjej som bor växelvis i Oviken där jag jobbar som socialsekreterare och växelvis i mitt paradis Västra Härjedalen i en liten by som heter Brändåsen där jag jobbar som kurator på en samisk enhet. Jag mår gott av att få vara med mina hundar; träna, tävla, mysa och äventyra tillsammans. Jag bor tillsammans med min goa kille som delar mitt hundintresse. På min fritid så är jag mest utomhus; jobbar eller ägnar mig åt fridluftsliv eller umgås med mina vänner.
Mina största intressen är draghundar och allt som rör dem men ibland så briljerar vi på lydnadsplanen, utställningsringen eller agilitybanan.
Häng med oss och se allt skoj vi hittar på!

En reaktion på ”TOVA

  1. Mimmi skriver:

    Hej Tova! Har följt din blogg ett tag och tycker den är riktigt härlig! Jag bor också i Östersund tillsammans med min BC-blandistik på 1 år. Tänkte köpa Kelpie innan min lilla tös dök upp i mitt liv. Vi verkar ha väldigt liknande intressen, skulle du vilja ses någon gång? Ut på hundbus, träna oss själv/hundarna eller båda och? Vore kul tycker jag! 🙂 Du har ju min mail nu, så hör gärna av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s