VetZoo

VetZoo Logga Online
Vi är riktigt taggade och förväntansfulla på detta samarbete tillsammans med ett av Sveriges största zoobutiker på nätet, nämligen VetZoo!
Vi kommer att bli väl omhändertagna och mina hundar kommer att få bra foder av hög kvalitet levererat ända hem till våran lägenhetsdörr! Helt perfekt när man ger dem Vom og Hundemat färskfoder som ofta är fruktansvärt stökigt och bökigt att åka och handla och frakta hem. Det finns inget smidigt sätt att bära dessa frysta 5kiloskorvar som dessutom gör att man nästan fått frostskador innan man kommit hem.
Vi kommer att testa detta i 3 månader för att känna att det känns riktigt bra för båda parter och jag kan säga redan nu att det känns mycket roligt att få vara ”ambassadör” för just VetZoo!

Hemleverans av foder – var du än bor i Sverige
Bor du i Ystad, Kiruna eller där emellan så levererar vi foder hem till din dörr. Har du lantbrevbärare? Inga problem, vi skickar hem till dig också! Bor du i lägenhet bär vi upp paketet och ställer utanför din lägenhetsdörr.

Du behöver inte vara hemma för att ta emot paketet
När du beställer med hemleverans från oss behöver du aldrig vara hemma för att ta emot paketet, vi lämnar paketet utanför din dörr.

Vi har veterinärfoder
Normalt sett behöver man åka till en veterinärklinik för att köpa veterinärfoder, inte längre. Vi levererar hem det till dig, var du än bor.

Brett sortiment
Vi har allt foder, redo att levereras hem till dig.

Osäker på vilket foder?
Vi har flera erfarna veterinärer som är redo att hjälpa dig att hitta rätt foder, allt du behöver göra är att ställa en fråga till dem.